.

jag hatar tandläkaren och nu är det klart att jag alltid kommer att göra det! Jävla skit saker.

30 augusti

Tog en promenad till morfar med mamma för några timmar sedan, allt känns så bra när man har varit där. Han fick mitt humör på topp idag. Min morfar.

Men nu tycker jag att det kan ta och blir måndag så att jag kan få ha min körlektion och sedan träffa pappsen och Edwino. Jag ska till tandläkarn imorgon så då får jag träffa dom, jag längtar!
Jag hoppas också att jag får reda på när tandställningen ska bort, det känns som att det är dags nu faktiskt.



Den 11 augusti 1998 var en utav dom värsta dagarna i mitt liv. Idag är det 11 år sedan, 11 år av saknad.
När jag tänker på att jag aldrig mer kommer få träffa dig så gör det så ont, att vi aldrig mer kan åka till macken för att köpa choklad, att jag aldrig mer får vara i det här huset med dig, att jag aldrig mer får bli upplyft av dig, att jag aldrig mer kommer en kram av dig.
När jag kollar på våra barn filmer så rinner tårarna på en gång när du är med, när jag får se dig, när jag får höra din röst, när jag får höra dig kalla mig Fridipidi. Det finns inget bättre, det finns ingen bättre än dig.
Det är 11 år sedan, 11 år sedan du lämnade oss, sedan du lämnade mig.
Jag saknar dig så att det gör ont.
♥Jag älskar dig morfar♥


:'(

Den här lördagen slutade inte alls som jag tänkte, men ett stort Grattis på födelsedagen ska du iallfall ha vännen! Jag tänker på dig..

29 augusti - lördag och Sara!!

Tänkte uppdatera bloggen inatt men jag kom inte in på den.. Åkte iallafall till Karro en sväng, spelade kort och skrattade. Sen kom Daniel hem och då åkte vi hem till Susanne och Hans en sväng innan K & D skjusade mig hem mig :)
Sedan blev det film med mamma och Hellsén, två Wallander filmer :)

Strax innan två inatt fick jag ett samtal, AV SARA! Hon var på Arlanda och hade precis landat och om en timme eller två kommer hon och Kickan och hämtar mig, jag är lyckig idag! :D Då ska vi hem till Vallsta och kika på allt som Sara fått med sig hem och självklart ska hon få berätta allt! Dock så vet jag redan mycket eftersom att vi har pratat lite varje dag medanst hon har varit borta men hon kan gärna få berätta lite till hih.

Så nu ska jag ta och göra mig iordning och sen invänta dom.

Puss
F

28 augusti - FREDAG!

Nu är första skolveckan avklarad och det var en lätt match. Hade ingen idrott idag och Karin uppgiften var det ingen idé att börja på så vi fick sluta strax efter tolv idag. Så jag tog mig ner till Driver för att plugga lite. Det gick väldigt bra och jag hoppas att det kommer att hålla i sig :)

Snart är det den dagen jag längtar till, LÖRDAG och det betyder att jag får träffa Sara! Jag längtar och ser fram emot det mycket. Och jävlar vad vi ska umgås imorgon, som förr hihi :D

Puss
F

24 augusti - underbar dag!

Den här dagen har varit en utav dom bästa, helt klart. Hade våra första lektioner idag, svenska och samhälle fick en liten uppgift i svenskan tills på torsdag som redan är gjord det känns bra :) 
Jag och Jenny tog oss även in till Marys rum och fick reda på betyget i matten. JAG HAR GODKÄNT! VI HAR GODKÄNT! Vi skrek i rummet så att hjälpläraren hörde den in i hennes rum eller nåt sånt. Men vad gör man inte när man vet att man helt säkert får ta studenten! Åh, det var höjdpunkten på dagen. 

Efter skolan gjorde jag stan eller åhlens och köpte fyra block till skolan, så nu är allt skolskit klart. Fikade med Mell B och Sofie på Roy's innan det blev en tur till Dollar med E.Paai och Clara :) Sen skjusade Clara mig och Eew till Driver och där satt vi i en timme och pluggade. Skrev också upp mig på två körlektioner, nu känns det som att jag börjar komma någon vart med det där körkortet.

Vi tog fyra bussen hem och gick tillsammans hem till Ewe, kollade priser på gym/gruppträning tills i höst. Ska bli så skönt att komma igång igen!
Enligt våran planering ska vi träna mån-tor. Plus att jag får dubbel pass på onsdagar eftersom att jag har dans då. Jag kommer känna mig som killarna på gymmet. Bara det att jag kommer att få snyggare kropp än dom haha.

Tog tag i målningen av staketet idag, kom en bra bit men det är mycket mer kvar att måla.. Läste ju också ut svenska häftet som vi fick idag och det märks att skolan har börjat eller vad säger du B?

Puss
F

Söndag 29 augusti - städdag

Gårdagen var helt värdelös, satt bara hemma då igen och skulle ladda upp med chips och dipp men min lillebror hade tagit det! Så jag fick bara halva ungefär, det förstörde min kväll.. Fram tills att det blev film på teven, Scary movie 2! haha vilka minnen det är från den filem, jag och Lina som nötte sönder den. Sen blev det lite American history x och batman. Batman är häftig!

Idag stod det städ time på listan så jag satte igång med det och nu ser mitt rum rent ut. Som det inte gjort på hela sommaren.. Satte mig också i garderoben och kikade efter gamla skol saker. Hamnade bland alla gamla arbråsaker, underbart!

Efter städningen tog jag tag i teoripluggandet, tråkigt värre var det! Gav upp efter en timme och satte mig och spelade spel istället.

Fick också ett samtal från Sara idag, min Sara :D Hon fortsätter att dricka varje dag och solar & blir brun. Snacka om att jag är avundsjuk..

Puss
F

21 Augusti - Party och död?

Det där med horoskop är kanske inte min grej, det stämmde då inte in på den här kvällen. Men kände ändå att jag måsta in och kika för vad som ska hända imorgon, lördag. Resultatet blev ännu en gång kanon, jag som är så himla party sugen!

Skorpionen 24/10-22/11

Du är nöjdast om du får en vilsam och lugn lördag men förmodligen blir det en livlig partyafton.

Jag hittade också en jätte bra text från One Tree Hill som jag lätt skulle vilja ha på min gravsten när jag dör. Ellie säger det till Peyton när dom pratar om bröstcancern som Ellie har. Som i många andra familjer så finns det cancer i min familj med. En utavdom är som sagt bröstcancer som min farmor dog av och av den här texten så tar jag det som att det är just döden den handlar om. Sen så älskar jag ju bara musik så den är väldigt passande för den skullen med.

Every song has a coda, a final movement.
Whether it fades out or crashes away,
every song ends.
Is that any reason not to enjoy the music?
 

Eftersom att ganska många dog det här året så tänker jag extra mycket på den dör jävla döden, om man får säga så.
Jag brukar lyckas planera min framtid så antingen ska jag bli begravd med morfar eller så ska jag ha min egna gravsten med den där texten på.

Men nog om detta, nu ska jag som vanligt knäppa på någon film och somna till det, God natt allihopa!

Puss
F


21 augusti - första helgen

Kan ni tänka er att det redan är helg? Skolan är avslutad efter två "jätte ansträngande" dagar. Men idag så hade jag lite otur till en början. Regn, sen buss, missad buss, promenad till Heden, kommer försent. Men vafan allt slutade så jävla bra ändå hehe.
 - Ja som sagt det är helt nu och jag sitter och smsar med Sara, min saknade Sara! Hon som är i Bulgarien med 28 grader i skuggan och dricker Barcardi, äter billiga chips och röker billiga ciggaretter. Lite avundsjuk blir man ju..

Ikväll blir det tacos här hemma som jag för övrigt är jätte sugen på! Och senare mot kvällen hoppas jag på att något ska hända, läste mitt horoskop där stod det något som jag blev nöjde med haha.

Skorpionen 24/10-22/11

Din fredag handlar om romantik och kärlek, men det finns utrymme för nöjen också om du föredrar det.

Puss
F


20 Augusti - Första dagen i skolan och en massa hejdå..

Ja idag kl 14.00 var det dags för torsbergs treor att sätta sig inne i Aulan. Fick lyssna på Rotter och jag lovar att han verkligen inte är någon Birgitta haha. Drog oss mot ett klassrum och fick lite ångest när jag insåg att det var mitt emot våran klassrum som vi hade engelska B i.. Fick nya busskort och nytt chema, tror att det här kommer bli kanon! Fick sluta halv tre och när jag kom med bussen till Arbråskolan så hoppade alla små på.. Tänk att det är 3 år sedan det var min skola, gud vad jag saknar den tiden!

Jag Jenny och Adde var ju faktiskt i skolan i tisdags med och gjorde matte prov men jag vet inte alls hur det gick, vågar knappt tänka på det.
Och i onsdags var jag och klippte mig så nu har jag kort hår.. Men det växer väl ut om en stund hihi.

Sara åkte till Bollnäs igår (onsdags) med så jag och Karro var till henne och sa hej då och imorgon åker hon utomlands.. Usch vad jag kommer sakna henne!
Pratade precis med henne som troligtvis är det sista samtalet innan hon är i Bulgarien.. Lite tårögd blir man..

Igår hade vi också en tjej kväll hemma hos Fille med henne Karro och Bea. En asrolig kväll med spel och en massa skratt! Kände mig också som Britta när jag gissade så jävla rätt på vissa kort och när jag skrattar så att jag börjar grina haha.

Jag och Karro sov kvar så vi tre åkte tillsammans till skolan idag. Jag och Fille tog även en tur på stan innan det var min tur att vara på Torsberg.

Tänkte åka ner till Fille om en stund för att säga hejdå till henne med eftersom att hon flyttar imorgon bitti, så jävla tråkigt!

Puss
F

måndag 17 augusti - 3 årsdag

Idag är det min treårsdag och den har jag firat med matte plugg sedan klockan tolv ungefär. Lite pauser har det blivit men jag har verkligen nött matten nu. Även fast att det har gått väldigt bra så är jag ändå orolig över att allt är glömt imorgon, det brukar vara så eftersom att prov är en svag länk för mig. Min inte ger jag upp för det! För nu ska jag klara den där jävla matten och sen ska jag aldrig mer i hela mitt liv jobba med det nå mer.

Som sagt, tre årsdagen. Tänk att jag var så ung, säkerligen omogen och en liten suris och ändå så fick jag det bästa, den bästa.

Jag antar att det är dags att återgå till matten ännu en gång. Fast kanske en liten promenad först eftersom att mormor säger att jag är ute för lite så kanske jag ska gå och hälsa på morfar en sväng. Då blir både han och jag glad :)

Puss
F

Lördag 15

Nu är det inte ens en vecka kvar tills skolan börjar och det känns ganska bra, ska bli skönt att komma igång igen. Men på tisdag ska jag ju till skolan igen eftersom att jag ska göra ett matte prov.. Sen på torsdag börjar det på riktigt igen :)

Jag har dragit på mig en förkylning även Fille med  och vi är övertygad om att det är svininfluensan.. så snart har vi smittat alla här hemma, Sara står först på listan haha.

Igår satt vi tre hemma hos Sara, inge kortspel blev det men vi pluggade matte! Eftersom att båda dom har lätt för matte så fick dom hjälpa mig lite med det jag har riktigt svårt för, gram liter osv. Så nu ska jag försöka plugga på det själv, hoppas bara  att det sitter i sen inatt :)

Ikväll så kanske det blir fest för att göra ett avslut på denna sommaren, får se om vi förkylning är bättre ikväll. Annars följer jag väl med iallafall :)

Puss
F

Tisdag 11 - Uppdaterning ännu en gång.

Dåligt uppdaterat här nu igen så jag får göra en liten sammanfattning.

I Fredags åkte jag mot Orbaden, skulle dit med Mohlin familjen men hamnade med Sara Karro Elin och Rickard :) Badade och kastade boll, råkade kasta bollen i Saras öga, hihi. När dom skulle åka hem så gick jag mot Mohlinarna, låg där med dom ett tag innan jag drog mig hemmåt.
På kvällen åkte mamma jag och Linus till mormor, och där blev det mat med Mattsson familjen, mormor och Lars-Göran och Mohlin familjen. Sedan blev det kubb och vi tjejer förlorade båda gångerna vi spelade..

I Lördags åkte jag Emelie och Johan till Orbaden, mamma och Linda var redan där. När vi kom dit så gick solen i moln så där fick vi vara i någon timme i skuggan fast ändå så var det varmt i luften. Kollade också på när lillebror åkte ring efter Mattes lilla båt.
På kvällen skjusade jag Eve och Emelie mamma till Galven och sen åkte vi till Flästa. Fick skjus med Mohlinarna till Vallsta hem till Sara så där spenderade jag också några timmar :)

Söndagen började med att mamma väckte mig och sa att vi skulle åka till Galven och bada, så jag övningskörde dit :) Var där på förmiddagen innan vi åkte hem och mötte upp pappa och Edwino! :D Fick övningsköra med pappa för en gångsskull med :) Åkte lite överallt och hamnade till slut hos mormor så att pappa fick träffa Mohlinfamiljen :) Edwin fick också låna hem min älskade jätte apa hem. Hoppas att han inte blir rädd för den bara ;p

igår, måndag låg jag hemma i sängen hela dagen, var så himla trött men tog mig upp på eftermiddagen och åkte med mamma till Mormor för att lägga slingor i Martins hår och för att säga hej då till dom..

Idag så hade jag och B bestämt för att göra en Gävle tripp! Tog ett tidigt tåg och började gå i affärer. Efter någon timme dök Sara också upp så vi tre gick och käkade. Sju klädesplagg fick jag med mig hem och jag är super nöjd!
När jag kom hem så stötte jag på Lina så jag stod och pratade med henne sen plockade jag ihop på mitt rum och diskade åt mamma.

Nu blir det serier och sen sängen någon gång :)

Puss
F

Torsdag 6 - Natt + fin besök!

Idag var det äntligen kanon väder igen! Så jag Karro Sara och Elin åkte till Orbaden en sväng. Sen blev det pizza och till slut var det bara att åka hem och hjälpa mamma med att dammsuga huset eftersom att vi har fått fin besök av våra kära släktingar från Blekingen.

Åkte hem till Sara en sväng ikväll så när jag åkte hem så svängde jag förbi hos mormor en sväng för att heja på dom. Så imorgon blir det Orbaden med Eve :)

Nu blev det Channel 131, mys!
Puss
F

Onsdag 5 - mediabrudar + Ollas!

I morse väckte jag lillebror tidigt och fick upp han ur sängen, lite förvånnad blev jag. Vi åkte till Bollnäs, faster hämtade upp honom och jag fortsatte till Alfta för att umgås med jen B och Frida. Mycket värt! Kollade på Småstadsliv 2 och bara mös. Jag hann också inviga Jennys altan innan det var dags för att åka hem..

Kom hem och satt ute med Linnea en stund och skulle egentligen åkt till Vallsta för att umgås med Sara och Karro men det börjar bli så sent så kanske gör det imorgon :)
En höjdpunkt som händer imorgon med är att mina kära släktingar från Blekinge kommeR! Ska bli så himla roligt att träffa dom igen.

Nu ska jag fortsätta nöta data och sen blir den film :)

Puss
F

Måndag 3 - Världens bästa faster <3

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Fasters födelsedag Hurrrra hurrra hurra!

Igår skjusade mamma mig till Sara och lite senare kom Fille med, hade planerat för fest men inte blev det så inte. Slutade med att vi satt uppe i Elins rum och somnade där :)

Vaknade imorse och såg att det var fint väder ute så jag och Fille åkte till Arbrå för att hämta bikini osv, sen åkte vi mot Orbaden. Där var det inte mycket folk och ingen som vi kände :p La oss där nere ett tag sen gick vi upp och käkade mat sen åkte vi hem till Sara. Satt där utanför och pratade innan hon och Elin skulle sätta hage :)

Drog hem till Fille och satt där med Pamela sen träffade vi Fanny och Alex en sväng innan dom hoppade på tåget.
Jag drog mig hemmåt och åt grillad mat, mums! Sen var det bara att börja måla staketet, fick sitta där ute i två timmar för sen var knäna lika dåliga som på en gammling och färgen var slut, men det är bara att fortsätta imorgon igen :)

Snart ska jag se till så att Lillebror kommer hem och sen blir det väl kväller antar jag :)
Justja, jag har haft konstiga drömmar på sista tiden, om samma person och nästan samma dröm. Obehagligt när jag inte vet vad det betyder, men hoppas att jag slipper drömmarna nu..

Puss
F

Söndag 2 - Vilken lördagskväll!

Första Augusti spenderades ute på sjön med massa folk. Innan vi äntligen tog oss i land som jag kommer till snart.
 - Kvällen började iallafall med att jag åkte till båt bryggan i Vallsta för att åka båt med Jalmar och co. Fick sitta där en bra stund innan Nathalie kom och då drog vi ut till Orbaden för att invänta Tom Bull och Julia. Jalmar fick åka och hämta fler folk och till slut kom Jens och co med :) Kopplade ihop flottarna och började dricka till Tomas Ledin som spelade framför oss. Det duggade bara till en början men till slut spö regnade det, det var bara att ta fram paraply och parasoll. Toms flotte åkte in i stenarna och fastnade där medanst Jens flotte flöt runt :p Lyckades till slut åka utåt igen men då började det både blåsa och regna, kopplade loss alla båtar och vissa hoppade i i dom, kopplade också loss flottarna så Jens flotte åkte och där stod vi på Toms flotte kvar. Fick inte i växeln på motorn så vi kunde inte åka så vi började flyta med vågorna och körde över Hellséns ankare och var väldigt nära att krocka i båten. Tog fram ett snöre och knöt i Jalmars båt så han körde iväg oss, långt bort! Och det fortsatte att blåsa och regna!

Fick äntligen igång motorn och började sakta åka mot stranden. Väl när vi kommit till stranden så slutar det att blåsa och regna..
Men då kom nästa problem, motorn på Jens båt hade lagt av så dom satt fast dom med, dock där det var grundare tror jag.
När alla problem var lösta stod vi på vikingabryggan och inväntade Tomas Ledin! Och till slut kom han med filmteam och allt, tyvärr så fick vi inte knäppa nå kort då men vi fick iallafall hälsa på han :)

Sedan skjusade Jalmar mig Jesper Henke och Nathalie tillbaka till båt bryggan, hoppade in i bilen och åkte till Jalmar och lämnade av han och flickvännen :) Vi andra tre åkte till någon stuga där mamma och co satt. Så där fick vi sitta en bra stund i blöta kläder innan vi äntligen åkte hem. 
 Jag tror att jag aldrig har varit så lycklig över ett par torra kläder som inatt!

Puss
F

RSS 2.0