Out of control

Märkte precis att det "bara" är nio månader kvar tills jag fyller hela 18 år, egentligen är det ju kanske inte så långt kvar om man tänker på hur fort tiden går men för Jenny får jag bara kalla mig som 17 åring än så länge så jag nöjer mig med det, fram till sommaren iallaflall hihi. En annan sak är att jag ska be Sofie göra om min blogg, känner att det kanske är på tiden att göra om den med nya färger och nya bilder, även om inte hela mig vill det. Tänkte mig något lila så hon kommer nog på något bra åt mig :)
Den här dagen har också varit så himmla ovärd, vaknade av klockan tjugo över sex och det var helt omöjligt att kliva upp och det känndes också som att jag inte hade sovit ett dugg (även fast jag hade sovit minst fyra timmar) så jag ställde om klockan och sov ut en timme till och det känndes mycket bättre när klockan ringde tjugo över sju istället. kom en timme försent till skolan men jag hade bara missat en liten samling och sen satt alla och gjorde istortsett ingenting. Satt och pratade med Dennis och Per i en timme och sen var det dags för redaktionsmöte, gick igenom lite till tidningen, jag och Jenny började lite smått med ett repotage så tidnigen är iallafall påbörjad. Tog också bjuden på en lunchtur på max av mina käraste J och J eftersom att mitt kort är snart ganska tomt men bara tills på fredag då jag får pengar igen, äntligen! Och för att fortsätta på dagen så har vi bara suttit en hel del, totalt ovärt. Men om 45 min så börjar dansen och jag ser fram emot att få röra på mig lite igen, även fast det känns tungt att vi har mage och armar som styrka idag hah.

Puss
F

No air

Måndagen den 26 Januari 2009, ja det blev ju på ett ungefär min otursdag eller det hade kunnat vara. Eftersom att jag höll på att rammla i trappen när jag skulle ut ur bussen och sen så är det ju lite halt överallt så jag höll på att rammla omkull lite hela tiden, kom till sporthallen och försökte hålla humöret uppe men det var redan försent gick ut och gjorde nåt papper och resultatet var ju verkligen inte bra eller inte på första iallafall. Sen så skulle vi göra en hinderbana och jag tänkte vara duktig och kämpa lite så skulle jag krypa under en bom och där slog jag i ryggen så att jag rammlade. Skrapade upp knät, inge farligt men eftersom att jag har fått problem med det knät och inte mår så bra nu så känns det bara ännu mer så jag blev ledsen och sötnosen B gick med mig till sjukhuset för att möta upp mamma och Linus som skulle på öronmotagningen, så då satt jag där i över en timme och sen åkte vi äntligen hem. Diskade och sen la jag mig i sängen och kollade på Jul i Blåfjell, en norsk julkalender som är så himla mysig! Trött var jag efter natten så jag somnade i några timmar, helt olikt mig men skönt var det. Tog till slut en promenad och det var verkligen skönt förutom att jag fick skavsår igen..
Nu tänkte jag ta en dusch och sen ska jag kolla på Prison Break avsnitt 17 och lägga mig i sängen eftersom att det inte blev någon Sara idag heller tyvärr.. Kan inte heller hålla huvudet uppe eftersom att jag fått ont i nacken efter min lilla olycka förra veckan när jag skulle testa stå på huvudet, jag klarade det faktiskt! Som tur är ska jag få rätta till ryggen om en vecka så då hoppas jag också att mina sömnproblem försvinner.

Puss
F

...

Sånna här dagar är alltid värst och absolut nu när allting slår emot mig. 2009 har börjat lika dåligt som alla andra år men det här året har börjat värst.. Det är förjävla jobbigt att gå runt och visa att man mår bra på utsidan men på insidan så skriker man och plågas hela tiden. 
Sömnproblemen gör inte allting bättre heller, skakar och gråter som aldrig förr. 
Ingenting är som förr..Igen.. 

..


forget the people in your past,

there is a reason they didn't make it  to your futur.


Onsdag

 Min rygg är betydligt bättre men nu är det mitt knä som inte jag kommer överens med längre som krånglar.. Det kommer garanterat gå urled(?) vilken dag som hellst och det längtar jag verkligen inte till om man säger så. Jävla skit att dom har ställt stenar precis där och att jag (som är duktig i vanliga fall) ska rammla över den och med mitt redan onda knä dessutom..! Jag kan faktiskt inte låta bli att tycka lite synd om mig även om det var mitt fel och att jag får skylla mig själv. höhö.  
Kalletimme har vi nu och vi börjar med våran tidning nästa vecka så vi fick en lämplig uppgift idag som jag håller på att fixa lite med och sen så ska vi välja vems vi ska ha med på tidningen, våran kära Magazine. Sen runt tre slutar med och jag får med mig lite fint sällskap hem idag, det tackar man ju inte nej till. Ska få lite hjälp med provet som vi har på fredag och med min ipod som inte jag heller kommer riktigt överens med.. Tur att B kan sånt där och J tänker då ta mina papper och skriva av, jag undrar om jag ska tillåta det höhö. 

Imorgon blir det äntligen mys med Ewe (&) Lina. Var nåt årsen vi hittade på nåt alla tre så vi har väldigt mycket att ta igen! Ska hem till Lina och kolla på hennes nya hus och kika på nya kissemissen sen så blir vi nog kvar där för Lina har väldigt goda mackor hah och sen så måste Ewe följa med mig hem en sväng för hon har aldrig varit in till mig(!) seriöst jag har bott där i ett år haha. 

Öhm.

Nej nu har det då inte blivit något inlägg på hela fem dagar(!). Men saker och ting har börjat på igen, skolan började i torsdags och det var as skönt behöver verkligen någonting att göra om dagarna. Fick reda på att våran bästa lärare ska sluta eller ta tjänstledigt fram till sommaren och sen får vi se om han kommer tillbaka. Fick också reda på att vi har grafisk kommunikation prov nu på fredag som jag sitter och pluggar på men Britta skulle hjälpa mig imorgon som tur är :)

Ja och dansen började äntligen idag! Hur skönt som hälst att börja träna igen dock så hade jag världens ryggsmärta som jag fått undernatten men det gick bra iallafall och dansen är ju så jäkla rolig, riktigt svår justnu men man får nöta på den hemma och sen så kommer den blir kanon, precis som den första höh. Som sagt, vaknade med världens ryggsmärta.. Har kännt mig som en gammal tant hela dagen och verkligen lidigt.. Också han jag inte få någon masage av mamma för det hann bli sent så jag får ta det imorgon om det fortfarande är lika illa (som jag hoppas att det inte är..)

Nu får den här jobbiga tiden vara över.. Jag saknar dig S.

.

Nu blir det en liten sammanfattning :)
Söndag: Sov hos Fille, skulle ha Harry Potter maraton men det blev en film sen bytte vi till mys O.C(!). Satt uppe och kollade i flera timmar och njöt av att se Ryan, höh.

Måndag: Sov hos Fille igen men den kvällen skulle vi "lana" så jag tog med mig mammas data dit men innan så åkte vi till Bollnäs och käkade på max :) Kvällen eller natten slutade med att vi kollade på Kaspar i Nudodalen, höhö.

Tisdag: Var bara hemma och kunde absolut inte sova på natten, helt sjukt..

Idag: Vakande vid tolv, satte mig och spelade The sims höh. Sen mot kvällen så åkte familjen till Bollnäs, Linus skulle på träning och jag och mamma gick och köpte mig ett headset Skullcandy. Och nu sitter jag och kollar på Twilight ännu en gång, den är bara mums! Skulle vilja sova men tröttheten har dock inte kommit än..
Imorgon börjar skolan igen och jag faktiskt längtar(!). Klarar inte av att bara vara hemma i flera veckor, behöver nåt att göra :p Höhö.

Puss!

Tänk vad livet kan ta slut fort och plötsligt..

Rubriken kom till efter att jag fick reda på att en gammal klasskompis till mig som jag har gått med i sex år var med i en bilolycka igår.. Han ligger nu på sjukhus men hans pappa klarade sig tyvärr inte.. Det var också en bilolycka i Lottefors igår där en Vallstabo omkom.. Och för ett år sen dog dom där tre ungdommarna också vid Lottefors.. Helt otroligt vad livet kan ta slut fort och man behöver ju inte alls veta om att man bara har någon sekund kvar att leva.

Jag vet inte alls hur jag skulle reagera om någon i min närhet dog, visst jag har varit med om det men då var jag 4 och 7 år, det är ingenting som jag har något  minne ifrån. Men jag vet att jag saknar dom för varje dag som går och jag skulle absolut inte klara av om någon anna skulle dö.. Men man måste hitta ett nytt sätt att leva, sorgen kommer man aldrig komma ifrån men man kan ta det mycket bättre med tiden, förhoppningsvis..

Men jag hoppas nu att R kommer att klara sig och att det inte händer några fler olyckor..

Redan dag två..

Dag två på det nya året och det betyder att André fyller 18 idag, ett stort grattis! Och jag blev väckt tjugoöver tio av min presonliga väckar klocka Sara, hah. Sitter nu och väntar på att hon och jimmy ska komma och hämta mig så vi kan ut och åka skoter! Dock så är det väl nån timme kvar innan dom kommer hit för dom skulle upp till Jimmy och hämta hans skoter först sen tror jag att lilla fröken skulle mocka också :p Så idag ska jag få använda mina nya täckbyxor(!), så nu slipper få ont i höfterna haha. Får också hålla tummarna för att Linus inte ska till backen så att jag kan fråga snällt om jag kan få låna hans glasögon och skoterhjälm (A), han kommer ju garanterat säga nej för att jag inte frågade förra gången (höh) men isf får jag ta min moppehjälm, duger bra den med.  

Justja det är ju fredag idag med, hade jag totalt glömt bort.. Ikväll ska jag hitta på nåt roligt nåt riktigt sjukt för det var då grymt längesen! haah. Sista helgen innan vi börjar skolan igen ju, shit det är redan två veckor sen vi fick jullov. Tänk vad tiden går fort, hoppas inte riktigt att 2009 ska gå lika fort som 2008 för det året bara rann iväg :p ( men det har ju sina fördelar det med..)
Nästa helg fyller ju Jenny 18(!) Hoppas på att det blir lite party då ;) hehe.

Puss!

Nyår

Ja nu är det äntligen 2009!
Igår så blev vi hemma hos Sara, drack och spelade Wiie. Hade riktigt trevligt faktiskt tills det var dags att städa och jag halvsomnade på soffan.. hah. Och idag mår jag verkligen inte bra, vill få i mig mat men jag är inge sugen.. som vanligt..  Skulle kanske ta en skoter tur med Sara ikväll men nu börjar det bli för sent för det så vi får göra det en annan dag :)

Puss!

RSS 2.0