Duktig flicka på G

Den här dagen har gett mig ännu mer skavsår! Men jag och Modd var iallafall duktiga idag tog 9 kontroller av 10(!) Så här duktiga har vi nog aldrig varit är mycket stolt över oss! hihi.
Idag ska jag kolla på lite svenska plugg och kanske städa rummet, känns som att jag måsted det tyvärr.. Ska också fortsätta glo klart på OTH och ikväll känner jag inte för att missa IDOL och självklart inte säsongspremiären av DESPERATA HEMMAFRUAR! Love it!

Puss!

Redan måndag

Så var det måndag igen, veckorna går så fort! Blir nästan rädd när jag tänker på att våran APU närmar sig, fanfanfan säger jag bara har ju inte fixat någon plats att vara på än! Lite panik ja. Men jag har faktiskt inte lagt ner någon energi på det heller så.. Men till en liten galad nyhet, om precis FYRA veckor så fyller jag år! Jag älskar att fylla år ;) Även om det suger att fylla 17..  Och på torsdag är det bara TRE veckor kvar till Evelina kommer hit och hälsar på! Längtar till tusen och jag ska lura med henne på bandy moahahahaha.

Idag så slutade jag tolv (usch så skönt) och jag hann med tolv bussen hem(!) Runt fyra kanske det var gick jag och Cicci ner på byn för vi skulle sola och när jag skulle ta ut pengar så funkade inte vissa knappar(!) så det blev att låna lite av kära Cecilia :)
Nu ska jag fortsätta nöta OTH <3

Puss!

Sarahelg

Det blev ingen data på hela helgen, skönt.
 I Fredags så åkte jag hem till Sara då gjorde vi inte så mycket med tanke på att jag åkte dit sent.

På lördagen så gick vi upp rätt så tidigt (tycker jag iallafall) för att göra klart lite i stallet och sätta klart hagen, eller Sara gjorde allt och jag hjälpte till pytte lite haha. Senare under dagen så skulle vi hämta hem hennes hästar och det tog ju sin lilla tid om man säger så, men det var roligt att se haha. När vi kom hem så gick vi och käkade pizza med Magnus och sen låg vi och kollade på film. Somnade rätt tidigt var ju så jävla trött..

Och idag blev det att fixa lite med stallet igen och nu är jag hemma efter en hel helg hos Sara :) Ska plugga lite och sen blir det teve.

Puss!

Jag kör på plugg ;)

Ikväll hamnade jag i Bollnäs, som att jag inte hade varit där till räckligt under dagen? Men jag skulle faktiskt på ett möte med Lill S och Stor S. Men det gick iallafall bra och jag tror att det kommer bli riktigt roligt det här, som sagt det blir vad man gör det till :) Påvägen till mötet så gick vi också igenom nya tunneln, riktigt snyggt där nere med alla lampor i olika färger, så vi tyckte att dom hade gjort ett väldigt bra jobb där ;) haha.

Idol blev det också ikväll och vad ska man säga, alla är ju så jävla bra! Det här kommer lätt bli det bästa året tror jag.
Men nog om IDOL och mötet nu ska jag plugga i 40 min och sen blir det lite One tree hill ;)
Love it!


+ i kanten klagomål..

Okej vi börjar med en dålig star idag:
Du är så jävla äcklig! Raggar på småtjejer som kallar dig för äckel och du vet det du ser ut som ett helvete och beter dig som en 14 åring. Sitter och berättar för din "kompis" att du vill ligga med hans dotter. Hur jävla patetisk är du?! 

Onsdag och den här veckan har gått lika fort som dom andra, shit det här året kanske kommer gå fortare än förra? Då kommer vi ju bli studenter på en gång :D 
Vi har iallafall håltimme nu fram till om en timme eller nåt liknade sen är det Kalle lektion som gäller hela dagen, känns förjävigt om det blir lika som förra veckan. En lång genomgång som man fattar nada av och sen ska man jobba och har ingen koll på vad man ska göra, så tar det ett år innan man får hjälp.. Nej nu blev det för mycket klagande men det är ungefär så, ibland. 
Efter skolan idag så blir det hem och fortsätta nöta one tree hill, kanske ska komma ut och springa en sväng med. Sen så ska jag kolla på plugg idag igen, känner mig rätt duktigt nu när jag börjat plugga en vecka innan provet är istället för dagen före.. 
 + i kanten för mig :) 

Puss!

...

Det är du och din nya familj..
Vi då? 
Varför ringer du inte längre?..
Vi behöver ju dig.
Jag älskar dig <3
 

Toppen humör!

Nu för tiden så älskar jag måndagar! Kanske är för att vi slutar tolv och idag fick  jag sällskap med mig hem av kära Britta :) Gjord pasta (blev såklart för mycket) och knäppte våra höstbilder. Sen åkte B hem och jag åkte till Vallsta för att hämta mitt fritidskort men självklart så glömde jag bort det när jag var där haha.
Nu blir det mat och sen ska jag ut och köra bil ;)

Lördagskväll,

Det är lite roligt för jag gör mycket mer och är ute mycket mer under veckorna än på helgerna. Skumt det där..
På nedervåningen är det förfest fast jag håller mig till nästa helg då kommer Cicci hem och då ska vi festa ;) Det börjar bli våran vana att festa när hon kommer hem (om hon kommer på helgen). Man ska ju ha en tradition till allt ;)
Nu är det bestämt att Sara ska komma ner till mig om typ en-två timmar, shit har inte träffat henne på nästan en hel vecka fast vi bor 5-10 min ifrån varandra haha.

Slipknot - Snuff, lyssnat på den låten nästan hela kvällen. Mys.
Puss!

Bollnäs GIF

Ja någon bandy blev det inte för mig, pengarna räckte inte till.. Matchen slutade 6-4, tyvärr till Broberg. Idag går det inte heller så bra, ligger under med 2-0 på 15 min. Inte Bollnäs helg justnu..
Igår så hamnade jag iallafall på gårn, skulle gå dit och lämna lillebror men Olle var där så jag blev kvar :) Känndes som att man inte hade varit där på hundra år! Blev lite Old School folk där, hihi. Somnade också tidigt, runt ett halv två.

Ikväll får vi se vad som händer, om Sara tänker komma hem ikväll så ska jag iallafall vara med henne har jag bestämt haha.

Bollnäs ligger under med 4-0 nu, känns hopplöst..

Friday - WOHO

Oj viken seg dag.. Men matteprovet som vi gjorde idag gick ganska bra tro jag, hoppas iallafall på det bästa såklart!
Ikväll är det tänkt att åka på bandy men vi får se hur det blir med det, skjusen hem går inte så bra.. Men som sagt så hoppas vi på det bästa där med :) Annars får vi se vad det blir ikväll.

Torsdag

Ja inatt så sov Jenny hos mig :) Var ute och övningskörde igår också blev det kladdmuffins, IDOL och Efterlyst ;) Kollade också på en såkalad "skräck" film med, fyfan inge skröck och den söööög! hahah.
Imorse när vi åkte buss så var det en kontrolant på (det var det förr när jag också satt med Magnus haha) så vi fick visa busskort, när vi bytte till 2.an sen så åkte det en sån där med och den var samma som var med på 51.an men vi fick visa igen. Så satt den skumma tanten där och idag var hon arg på mig och Jenny (hon brukar vara glad). Det var en sån jävla lång bussresa hahaha.

Efter skolan så gick jag och Cicci och simmade lite, hur skönt som hellst! Självklart ska vi göra om det men då blir det gym först ;) hahhaa.
Nu ska jag kolla på Jerry Springer och sen blir det IDOL!

Puss

Jenny Amanda Vikström

Inatt så blir det mys och sovning med J ;) hahahah. Kladdkaka, IDOL och efterlyst - sen blir det inte bättre! 

Natti (S)

Nu har jag tagit ut den.. det är jätte tomt i naveln och jag saknar den faktiskt redan (helt otroligt) plus att det ser skit skumt ut nu, blir nästan rädd.. haha. Får se om jag tar nytt sen :)
Jag har iallafall varit med Cicci idag, gick och och gick en sväng och sen hamnade vi hos Jimmy :) När jag kom hem så blev det lite IDOL och sen en kass film, eller än så lnge är den kass haha.

Nu ska jag ta och lägga mig,

Puss!

skooooolan

Justnu känns det som att klockan är 4 och att det är dags för att åka hem men icke, klockan är bara halv två.. Jag har gjort klart mitt Karin arbete och är väldigt sugen på hemfärd men Niklas lektion är kvar men vi får se hur det blir med den, troligtvis blir jag kvar.. 
Men efter skolan så kommer Cicci ner till Arbrå! Så ska vi gå och kolla vilka öppetider badhuset har för att vi kanske ska simma någon dag :) 

Nu ska jag nog vara modell åt Adde eller nåt sånt, hörs sen. Hej!

Måndag

Inatt blev det att sova hos Sara igen, trivs där :)
Imorse mådde jag inte så bra så jag struntade i idrotten och åkte upp till Heden för att köpa frulle, efter den som blev jag pigg igen :p Hade två lektioner och sen vart klockan tolv och det var dagt för att sluta. HIHI Åkte ner på stan men Jen och kikade i Affärer plus lite mat på max ;) Så kom jag hem med två bussen, fick gå lite extra långt också för bussen stannade inte på våran hållplats det åkte ner till 83.an så därifrån fick jag gå (inte så mycket längre men ändå:p).

Nu ska jag kika på OTH och sen hoppas jag att mamma vill ut och övningsköra lite :D

Söndag

Okej gårdagen sög verkligen haaha! Jag och Lillen hade förväntat oss mycket folk men tyvärr så hade vi fel, men vi var inte ensam om det :p Så några stycken drog hem till Sara tillslut. hihi

Idag så vaknade vi tidigt, kom hem vid tolv och då var jag ute och övningskörde! :D Gick jätte bra men det är läskigt ibland, så nu har jag kört på väg (grusväg) hihi.
Nu ska jag bara sitta och vänta på att klockan ska bli sex för då börjar ONE TREE HILL avsnittet som var förra veckan hade jag redan sett :/ Och nu sitter jag ute på youtube ocg kollar på säsong sex, dåligt gjort av mig! Men det är faktiskt nästan lite Mellis fel, hon frestar mig haha :p

Puss!

Lördag

Usch den här natten sov jag inge bra.. Men det blir väl så när man är förkyld antar jag..
Jag har precis plockat undan alla kläder som låg i garderoben (på golvet) och lagt i tvätten och hängt in lite orginal garderoben :p Skulle behövt dammsugit också men jag tror att jag gör det senare, eller imorgon har ingen ork idag.
Ikväll blir det nog hundvakt, får se när Sara kommer hem och så :)

Duschen nästa!

Fredagsmys(?)

Britta hade ju inte alls gjort ett dåligt inlägg ikväll ;) Hon är bara för bra men jag är ledsen för färgen på tröjan med det är ju texten som räknas ;D www.Brittawikman.blogg.se
Min kväll blev så att jag sitter hemma och kollar lite på film, var meningen att jag och Lillen skulle träffa några kompisar med jag står inte ut med det ikväll :p Får träffa dom imorgon istället.
 Kalaset gick iallafall bra och jag fick ett sms som gjorde mig på kanon bra humör, bb är hemma ännu en gång! Nu med små förändringar och det är kanon, än så länge iallafall :D

Imorgon ska vi vara hundvakt och sen så kanske vi åker på fest, kanske kanske.
Nej men jag ska väl fortsätta kolla på Håkan Bråkan och hoppas på att tiden ska gå fort så att jag kan lägga mig snart :)

Kalas

Blev ingen matte för mig idag, har jobbat så bra så det gör inget att jag missade den här lektionen. Fick iallafall springa lite smått till bussen från Heden(!) Men jag hann iallafall med bussen men det var på minuten.. Nu fryser jag för fullt och bara väntar på att vi ska åka till Flästa någon gång, suger ju att bara sitta hemma och vänta :p
Så ikväll är det helt ändrade planer, så får se vad det blir ikväll =)
Jag och Magnus har slagit vad 20 kr tills DEX är slut. Men vad vadet handlar om säger jag inte ;D

Nu ska vi åka, hejsvejs! :D

skolan

Justnu är det lunch och vi väntar på våran troligtvis goda efterrätt som Sofie står för idag. Skoldagen slutar tio över två men jag har en matte lektion efter till tio över tre men idag struntar jag i den, ligger bra till iallafall plus att jag har börjat pluggat hemma så det här kommer nog gå bra. 
Runt sex-tiden ska min lilla familj bege oss till Flästa för lillastor kusinen Johan fyller 15 år, stort Grattis till surpuppan (som för övrigt är väldigt lik mig med sitt beteende tydligen..) Efter turen till Flästa vet jag inte riktigt vad som händer, kanske skulle ta en mys kväll med Ewelina men det återstå att se, annars tänker jag umgås med Sara för det var faktiskt ett bra tag sen :p
Lillebror ska iallafall iväg på tranan ikväll (troligtvis iallafall), gillar det inte haha jag är för överbeskyddande.. 

Tio minuter kvar tills lektionen börjar och då är det Åkte timme som gäller, 

Puss!


Evelina Mohlin

Jag är nog världens lyckligaste nu! Evelina har beställt biljetter hem till mig nu! Åh jag är så glad och hon kommer ju under dex helgen så hon har lovat att gå på bandy ;)

Ewetime!

Skolan gick väl bra idag, fast snorar gör jag plus att det var satans varmt vet inte om det var för att jag är sjuk eller om det var så ändå haha. Efter skolan så blev det iallafall lite Ewe time ;) Visst vi gjorde inte så mycket men jag fick iaf umgås med henne i två hela timmar ;) haha.
Nu har mina kort kommit (beställde igen) Fast vissa kort blir ju superdåliga men vissa blir as bra :D
Nej nu ska jag göra mackor och sen sätta mig framför teven och invänta IDOL

Kväller

Klockan är bara tio och jag känner för att lägga mig och sova, jag måste verkligen vara sjuk.. Kollar också på American pie 2 som går på teven och gud vad jag har tröttnat på den! Men samtidigt så är den ju den bästa filmen av dom tre första, dom är ju så säkla sjuka haha.
Nej men nu ska jag dissa datan och teven, lägga mig och kolla på trolltider och sen somna ganska tidigt måste orka upp tills imorgon för då är det skola och sen Ewelina :)

God natt!

Sjukling

Ja igår så åkte klassen till Slödderhamn, så jävla ovärt! Mådde inte alls bra och det regnade så det blev inga kort heller. Slutade när vi kom tillbaka till Bollnäs igen men jag och Adde satt och väntade på Jimmy tills tre bussen(!) Men jag hade ändå ingenting att göra hemma så då var jag snäll mot Adde ist :) Sen på kvällen gick jag ner en sväng till Jimmy och kollade på film med han och Cicci :D Sen gick jag hem i regnvädret, (dåligt gjort) Så somnade jag halv tolv! As bra gjort eftersom att jag inte har gjort det på över ett halvår.. Sen fick jag också reda på att Evelina (från blekinge), min tremänning vill komma och hälsa på mig i Oktober, hur underbart är inte det! Har inte träffat henne på över ett år och hon är väldigt saknad..

Idag så struntade jag i skolan, är inte pigg idag heller så jag vilar upp mig tills imorgon ist, då måste jag vara frisk för då ska jag umgås med min andra Ewelina! :D

Måndag

Bästa vännen Tomas fyller 18 idag, stort grattis till honom! :)
Idag slutade jag kl 12, ganska skönt men det suger att det inte är så många andra som gör det vi är också bara sex stycken från klassen som slutar den tiden så man har ju inte så mycket att göra haha. Men efter skolan idag så åkte jag mami och Linus ner till Bollnäs, köpte skooor! :D också skulle vi kolla på innebandy saker till Linus för det var nå rabbat eller nåt sånt :p
Tillbaka till skorna som jag köpte, jag hade sånna när jag gick i typ sexan(?) Dom där addidas skorna ni vet. Dom är ju så jävla sköna men självklart så har jag redan hunnit fått skavsår (förstår inte hur jag lyckas) men det var också kvar från i helgen men nu är det ju ännu värre, får se vilka skor det blir att ta imorgon när klassen ska åka till S-hamn och fota :p

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, ska nog kolla om på säsong ett (sex and the city) eftersom att jag fortfarande har det hemma, glömde att ta med det i söndags..

Puss!

Söndag

Idag har jag varit på kalas hos faster för världens bästa farfar fyller år! :D Så kom Magnus Kerstin och kusin Vilma dit med, har inte träffat dom på jätte lääänge! :( Men lilltjejen var då pigg och glad iaf, eller hela lilla famlijen var det :) Pappa kom också dit med småbröderna :) Men jag stanade inte så länge, skulle på fotboll - haha världens sämsta match förlorade med 0-9!
Men jag och cicci gjorde en bra sak idag, vi städade Jimmys lägenhet! Jag tror faktiskt att han blev väldigt glad för det, slapp han göra allt jobb själv som alltid annars efter alla fester.. så vi hjälpe han :)
Sen så blev det pizza med Cicci och några killar från laget pappa kom också förbi så att jag fick gosa lite snabbt med Edwin innan dom skulle hem till Darlarna :)

Nu blir det Gossip och One Tree Hill ( suger att jag har sett det redan..)

<3

Nu är hela säsongen av sex and the city färdig och i slutet fick det mig att tänka på oss, vi fem tjejer E J M L F och hur mycket jag saknar det.. och att det aldrig kommer komma tillbaka..

Lördag

Som sagt gårdagen var kanon kul! Förfest hemma hos Jimmy först tror att det var runt 19 stycken som var där (i en liten etta!) och självklart spelade jag och Cicci våran låt, luftenshjältar! Sen så skjusade storsara mig lillen jimmy och dh ner till Bollnäs, Sarorna åkte vidare och jag och killarna väntade på folket som kom med tåget och bussarna :D Traskade in på tranan och där blev det jätte mycket dans och trångt var det :p Blev också lite bråk där så jag och Jens åkte ner på lådan med det gick bra.
Kom hem och hade så jävla ont i fötterna (hade tappat mina plåster!) och var as trött så jag somnade ganska snabbt haha.
Tack för kvällen Cicci :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska ner till Jimmy och kolla på film om det blidde så :)
Justja jag är också överlycklig nu, One Tree Hill börjar imorgon!!

insparken del 2

Äntligen hemma och det blev en kanon kväll! Men justnu ser mina fötter inte så OK ut.. Jag har också fått reda på en sak som jag faktiskt blev glad över dock trodde jag aldrig att det skulle hända inom det närmaste åren menvafan det verkar som det och det är as bra!
Nu har jag fett ont i huvudet och är super trött.. Nattinatti(S)

Puss!


Insparken!

Ännu är en skolvecka avklarad, skönt!
Ikväll blir det tranan, insparken. Förfest hos Jimmy, jag och Cicci ska självklart dansa till luftenshjältar ;) HAHA. Ska bara äta och sen göra mig klar och börja dricka, as taggad :D Fast när jag knäpper första cidern så kommer jag inte alls vara lika pepp, som vanligt ;p

Bloggar säkert när jag kommer hem inatt igen, hihi.

Puss!

Torsdag

Kanon kväll hos Mellis igår! Sjöng sing star, kollade på sex and the city och One three hill också camade vi med hennes bror och en sväng med hennes mamma :D Tänk att vi tjejer i klassen troligtvis ska åka till Mellis till Frankrike i sommar, hur bra som hellst! hihi.

Tre lektioner hade vi idag och dom gick ju bra :) Hade våran fösta engelska B lektion där fick vi bara skriva om oss själva och låna en engelsbok :p Matten har jag också kommit igång med, ska verkligen sköta det här nu sista chansen jag får nu.

Imorgon är det fredag, taggad som fan till kvällen ;)

Idol nu! WOHO! :)

Onsdag

Den här dagen slutade mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och det känns så jävla bra!
Ikväll blir det sleepover hos Mellis med tjejerna i klassen och sen imorgon börjar dagen med matte kl elva ist för kl ett, suger lite men det ska gå bra :)
Jag är också taggad inför fredag ;)


...

Jävla skit cp bussar! Jag blir så jävla förbannad, dom har flyttat fram dom en hel jävla halvtimme(!) så att vi får vänta på bussen hem en jävla timme!!!

Förlåt men jag är verkligen på dåligt humör, så nu ska jag kolla på film hej!

God NAtt

Jag känner mig som världens tröttaste människa..
Har suttit nere hos Jimmy ikväll med Sara och några fler, var också upp till Forskarns nya lägenhet finfin :)
Nu ska jag plocka ihop lite kläder på rummet och sen blir det sex and the city!

God Natt

RSS 2.0