Måndag 30

Idag var det dags för skola igen, har inte varit där på två veckor så det känndes som att jag var där och hälsade på heh. Gjorde svenska provet så nu är det klart. Gick inte hela dagen heller eftersom att det var tid för tandläkarn, så på tåget dit började jag skriva på svenskaarbetet så nu är det nästan klart med.

Nu sitter jag uppe i skogen långt bort från verkligheten, underbart! Ska nämligensova över hemma hos herr och fru Norfelt/Johansson, :) Så nu håller dom på att fixa med lite mat och då passar jag självklart på att uppdatera min dag.
Efter att dom ätit så ska vi ut en sväng, Jimmy ska nog ta en tur med skotern, jag och Sara ska väl leka old people med täckbyxor och allt för att kika när han rammlar av :)

Puss
F

Söndag 29

Inatt var det ju tid för att ställa fram klockan, det betyder också att vi är hos pappa en timme mindre idag..
Som sagt, söndag och världens tråkigaste dag på hela veckan. När jag kommer hem så blir det till att plugga och till att kolla på mina älskade serier.

Men nu vet jag inte alls vad jag ska göra, glömde det som jag skulle plugga på hemma annars hade jag haft fullt upp nu.. Försökte också med pappa igår att få ta hem den här bärbara datorn, säkert ingen som andvänder den ändå.. Men jag får nog inte alltid som jag vill skulle jag tro hah. Har ju en dator hemma men det kan vara skönt när man ska iväg till nån att ha med sig en egen, som om jag ska upp till Sara och Jimmy, kan ju vara trevligt att ha med sig datorn ibland då. Men det får lösa sig ändå :)
Skulle också behöva en ny cyckel till sommaren, funderar på att byta in min mot en ny, en såndär "vuxen" cyckel med korg och pakethållare, perfekt att ha en sån i sommar :D

Puss
F

Del 2

Snart är klockan tolv och då ska man ställa fram tiden, nu blir det sommar tid och då kanske det äntligen kan bli riktig vår! Jag vill spela kubb på medialektionerna och jag vill äta glass!!
Men snart så är det april och den månaden kommer nog gå fort. Jag ska fira Sara, mamma och kanske Karro :) Sen så är det ju långfredagen och även sista april. Vi har nog till och med ett lov någonstan också haha.

Känner mig faktiskt ganska trött vilket är ganska konstigt eftersom att klockan bara är elva. Så nu sitter jag med pappas bärbara dator i knät i min säng, i min säng som jag inte sovit i på över ett år kanske. Granne med lillebror Edwin som nyss vaknade av någon bebiskonstig anledning. Hoppas att han inte väcker mig klockan sex imorgon bitti :)
Imorgon är det också hemfärd för mig och Linus, sen på måndag så får jag ju träffa pappsen igen eftersom att det är tandläkar time, kunde egentligen tagit ledit från skolan och sovit kvar här en natt till men tänkte på det för sent och det kan ju även vara bra att gå på två lektioner eftersom att jag missade så fruktansvärt mycket i veckan..

Har också bytt mobil igen, har fått lånat en av pappa och Erika. En samsung, mamma har också haft en sån förr men hennes lucka föll av eller nåt sånt. Hoppas att det inte gör det på denna.

Ikväll har vi iallfall ätit pizza och det var det en liten kille som blev väldigt lycklig över, åt av allas pizzor gjorde han med och Linus var helt säker på att han gillade hans pizza mest, tss säger jag bara :p Sen så kikade jag och Edwin på Emil i Lönneberga. Han älskar verkligen dom filmerna! Men blir rädd när pappan blir arg och när dom bråkar och slåss haha.

Puss
F

Lördag 28

Idag lördag vaknade jag klockan nio(!) så mamma passade på att slinga mitt hår så nu är jag blond igen! Det blev väldigt ljust och det känns ovant eftersom att jag har haft en helt egen hårfärg i flera år nu.. Men nu är den helt okej tror jag :) Var även iväg och lämnade in min telefon innan vi for till Falun, så nu har jag världens häftigaste haha alldelses för mycket överdriv där. Nej men jag fick låna en jätte gammal Nokia telefon, med snake i!! Dock inte lika roligt som med 3310ns snake. Ska snoka runt lite här hemma och om jag har tur kanske jag hittar en bättre mobil så kan mamma låna den här tills min kommer tillbaka, som jag hoppas att den gör snart!!

Efter att vi gjort den lilla turen i Bollnäs så drog vi vidare mot Falun och Lager 157, det blev två trosor och en svart kofta (äntligen!) och tack pappa :)
För ett tag sen kom vi hem till huset, Linus spelar innebandy med Edwin och pappa kollar på dålig hockey och Erika vet jag inte om hon kommit hem än :p
Ikväll blir det iallafall att kolla på Robbinson och med inga lampor på eftersom att det är idag man ska släcka ner så mycket som möjligt.

Puss
F


Del 2

Ikväll har jag ägnat min tid åt teven, som vanligt den här veckan. Kikade precis på Let´s dance finalen och Magnus den jävlen vann.. Laila som var så jävla grym och som var värld vinnsten, tycker helt klart jag iallafall!
Nästa fredag så börjar ju Talang igen och som vissa vet så blev det programet en höjdpunkt för mig och Jenny när vi fick sitta ensama i publiken när BB x8, Nadja och Seth med flera övade förra året. Vi fick ju även sitta och kolla på semifinalen eller vad det var men vi skulle ju självklart hem till utsparken av tranan, hur kunde vi vara så dum egentligen? När vi fick en sån chans av Gunnar hah.

Sitter nu och lyssnar på en gammal underbar låt från när vi gick i åttan kanske, Black Eyed Peas - Pump It! Sommar låt till 1000!

Puss
F


27/3

Äntligen fredag och den här fredagen suger, hela dagen har gått segt.. Ännu segare blir det eftersom att jag inte har några planer för ikväll så det blir nog att kika på teve och äta gott med mamma. Sen så måste jag nog lägga mig i tid eftersom att jag och lillebror ska dra oss till Falun imorgon, får äntligen träffa min bebis!

Jag är iallfall nästan helt frisk nu, är fortfarande hes och lite förkyld men annars är jag pigg. Så på måndag är det skola som gäller igen men bara fram tills lunch, ska till tandläkarn ännu en gång och jag önskar att jag får ta bort den här skiten snart, det är ju ändå ganska långt kvar till hösten... plus att dom kommer säkert att skjuta upp det..

En sak som jag själv firar varje månad är att det bara är sju månader kvar till jag fyller år, tjejerna har rätt det är ganska långt kvar ändå..

Puss
F

V.1 Dag4

Onsdag -
Jag vaknade och upptäckte att jag var feberfri, en härlig nyhet om jag själv får bestämma! Men fortfarande inte friskt, är helt slut i kroppen och blir anfådd av att gå upp för trappen..
Idag när jag hade mitt dagliga samtal med Sara så gick jag iallafall ut för första gången sen i fredags, i tio min ungefär heh.
Jag har också försökt pluggat lite idag men jag kan ingenting när jag är sjuk.. Sen när mamma slutat jobbat så åkte vi till frissören så nu är mitt hår fint igen! Ska sliga det någon dag med, min nurvarande hårfärg blir bara värre och färre för varje gång jag tvättar håret..

Hörde idag att B har blivit förkyld och nyss av Jen att hon fått ont i halsen, hallå?! jag är snart frisk och då ska ni bli sjuk? Skärpning nu tjejer!
Dom fick också ett ganska fint och eget uppdaterings sms av mig, tyckte dom var värld det :) Berättade också att jag blir hemma hela veckan ut. Alltså inget naturprov för mig!! Tur eftersom att jag inte kan plugga nåt.. Jag som kan det i vanliga fall!

btw - Snygg Olle fyller 18 idag, ett stort Grattis! :D
och imorgon blir en liten lite äldre!!

Puss
F


Dag 3 på Fridas sjuka resa..

Ja nu har det inte blivit mycket bloggande här precis som Sara säger, men det är för att jag varit sjuk eller för att jag är sjuk..
I fredags så var jag iallafall med Sara :) Åkte upp till hennes pappa och satt där med de äldre och drack lite vin och sen for vi ner på stan. Gick upp till Jimmys inte så hemtrevliga lägenhet och satt där och snackade som aldrig förr hah. Sen så tog vi en tur ner på max eftersom att Sara börjat käkat överdrivet mycket mat? :o och sen så fick vi skjus med Kickan hem :)

På lördagsmorgonen vaknade jag och var riktigt pigg, lite trött men annars så mådde jag som vanligt. Det blev bara värre och värre och tillslut så låg jag i min säng med feber. Hade en väldigt jobbig natt och på söndagen hade jag bestämt mig för att jag skulle må bättre men det gjorde jag tyvärr inte.. Fortfarande feber och ont i hela kroppen.. Halsen började också göra ont och lite hosta hade jag med. Så jag fick förbud till att gå till skolan på måndagen för mamma eftersom att jag troligtvis skulle må lika dåligt då.
Varför har mammor alltid rätt?
På måndagen var jag fortfarande lika dålig och jag som måsta till skolan fick vara hemma och nöta filmer, teve och serier. Somnade lite då och då och blev väldigt vimsig när någon väckte mig. Måste ha varit febern.

Idag så skulle jag också vara hemma från skolan, kände mig bättre när jag vaknade och hade nästan ingen feber kvar, men istället har jag fått hosta och snorar så jag är fortfarande inge pigg.. Tänkte åka och kolla på dansen eftersom att min feber äntligen är borta men jag får strunta i den. Måste vara hemma och vila upp mig..
Imorgon blir jag också hemma och jag hoppas att det blir sista dagen, jag som har tjatat om att jag aldrig blir sjuk och att jag skulle vilja det så att mamma kan ta hand om mig. Allt tjat lönar sig väl till slut men jag ska nog sluta gnälla över att jag alltd är frisk för det suger ju att vara sjuk!!
I tre dagar har jag varit sjuk, tre dagar! Jag som inte har varit sjuk sen jag föddes typ..

Puss
F

Stockholmsresa 2

I tisdags så åkte vi medianer på våran årliga Stockholmsresa! Började med att jag och Jenny kämpade för att få samma platser i bussen som förra året och vi fick dom hah. Sen så stannade vi någonstans och käkade på donken, smakade inte så bra faktiskt.. Sen efter en stund så hamnade vi äntligen i storstaden och klassen fick börja med att shoppa medanst att ettorna och treorna var på sina studiebesök. Hittade det jag behövde, leggins , jeansleggins och en halv boddy hah.
Sen så vart det våran tur att besöka riksdagen och där hände det nåt för Mellis, dom tog hennes plunta haha. Men hon hade tur och fick tillbaka den sen :) Sen så vart det Cosmonova och besök på museum som faktiskt var lika bra som Modd sa. Men på Cosmonova somnade jag nästan hah, blundade lite för att inte börja må illa och jag var tydligen trött :p
Sen så blev det Zinken och vi blev ganska mycket besvikna.. Det var inte alls samma rum som förra året, dom var dåliga! Men vi gjorde det bästa av det och drog oss ut för att käka lite, hittade en bra resturang och vi fick i oss mat.

På onsdagen så började vi att åka på expressen, var bättre än vad jag trodde faktiskt. Skulle göra en egen sida till tidningen och min Jen och Filles vann! hah. Sen så for vi iväg på stan och jag hittade en väska, äntligen! Sen blev det sista studiebesöket och sen ännu en tur på stan haha.

Vid halv fem åkte vi äntligen ifrån storstaden men det känndes som att vi satt i bussen i över tio timmar.. Det gick riktigt segt..

Idag fick vi ledigt av skolan och det behövdes! Gick och gymade vid ett idag och nu väntar jag bara på att Sara ska ringa tillbaka för andra gången så att vi kan planera för ikväll, om vi fortfarande ska hitta på nåt, hoppas på det!! :)

Puss
F

17 - en dag, sista dagen.

Nu är det bara en dag kvar, en dag till hela media ska till Stockholm! Jag och Jenny har planerat platsen vi ska sitta på (samma som förra året) med våra kuddar och filtar och vårat godis hah. Ser verkligen fram emot resan och hoppas att jag inte somnar på ett studiebesök som jag  gjorde förra året, pinsamt!!
Så idag är det sista dagen i skolan för denna vecka, är ledig på fredag med så då ska jag försöka komma väg till gymet på morgonen och sen på kvällen ska jag nog umgås med bästa vänen! :) Och hennes ögonsten skulle ha fyllt fjorton år idag, grattis Piast.

Tycker att killarna kan bli klara med tidningen snart så att vi kan skicka iväg den men dom hittar bara en massa fel också blir det bara fel.. Men innan lunch måste den vara klar eller nåt sånt sa Karin. Se blir det tillbaka till verligheten med jobbiga lektioner igen, men aldrig mer en tidning!


Puss
F

13?

Fredag och sista dagen i skolan denna vecka. Skönt! Idag är det inte vilken fredag som hellst, för det första är det fredagen den 13 och jag har ingen otur alls idag men Sofie har haft det, hennes mobil blev bestulen idag.. Så jävla taskigt! Hon hade sin mobil ute i jackan utanför matsalen och någon jävel tog den! Jag hade också min ipod ute i min jackficka men som tur var tog ingen den! Jag har bara tur på otursdagar.
Och idag efter skolan följer B med mig hem, så ska vi iväg till Karro en sväng ikväll och sen blir det hem och kolla på film med chips och dipp, mums. Imorgon bitti ska Britta och jag iväg och gymma.

Nu ska jag ringa Sofies mobil igen!

Puss
F

Rubrik

Nu är det redan i mitten av en ny vecka och jag är sjuk så jag har varit hemma från skolan idag. Den här dagen har gått väldigt segt fast att jag kollat på en utov dom bästa filmerna jag sett Benjamin Buttons otroliga liv. Jag älskar den filmen! Också har jag brännt två skivor, jag måste ju ha min älskade musik sparad tills jag blir gammal och grå och ska lyssna igenom all hårdrocks musik och känna mig väldigt häftig, hehe.
Som sagt det är redan onsdag och i måndags fick jag med mamma på gymet och det var värt det! Så nu ska vi börja gymma :) Igår så var det dans för min del och jag gjorde illa foten av någon konstig anledning och brände knät lite, smällar man får ta :p Så nu måste jag öva på dansen varje dag för att få den att sitta precis som den ska plus att vi vill hinna med att göra en till dans innan vi ska ha avslutning..

Ska kolla med mamsen om vi ska ta och baka lite ikväll och senare är det Greys på teven, jag bara älskar mina serier!

Puss
F


Födelsedagsbarn.

Två födelsedagsbarn idag! Jimmy och Fanny, ett stort grattis!
Ikväll blir det att fira Jimmy med lite folkm kommer nog bli riktigt trevligt hoppas jag :)

Puss
F

ångest

Nu är sportlovet över och det gick alldeles för fort! Tänkte skriva en liten sammanfattning om det hela.
Fredag: Hamnade i Vallsta och kikade på film med Sara och Felicia.
Lördag: Tog hål i navlen och sen blev det Gävle hela kvällen.
Söndag: Var jag bara hemma och vilade.
Måndag: Åkte skoter med Sara Fille och Jimmy, sen på kvällen blev det bastu och film.
Tisdag: Umgicks med faster :)
Onsdag: Var med Sara till Bollnäs och sen var jag med Fille en stund.
Torsdag: Var bara hemma.
Fredag: Jenny och Britta kom och det blev fest! :D
Lördag: Kollade på film med Fille och Ida.
Söndag:  Var jag bara hemma.

Lovet är över och vi är tillbaka till skolan, tidning nu

RSS 2.0