<3

Äntligen ska jag få sova i tält igen!
Fest nu, hihi


Torsdag

Hemma igen nu och jag är arg(!) Queso Bea och Sara förstår varför. Idiot jävel, sand  i din mun ska du ha!
Och jag är riktigt stolt över Queso som badade idag, haha och ganska många gånger, trodde aldrig att det skulle hända :p
Ikväll så kanske det blir Galven, har liksom inte bestämt än men om vi ska dit blir det nog att sova i tält, MYS :D

orbaden

Om en stund ska jag åka till mitt kära ställe idag igen, måste faktiskt passa på innan regnet kommer :( Så nu ska jag smörja in hela kroppen, jag vet jag är duktig hihi och sen ska jag göra iordning nåt att ta med och äta sen ska jag nog fara :)

Orbaden <3

Helt seriöst att inte vara datanörd längre är ju helt underbart! Fast snart börjar skolan igen och då blir det datorn som bara tusan.. Fast ändå så längtar jag lite till tetris Britta ;) HAHAHA.
Solen är fortfarande framme men på lördag är det dags för regn igen tror jag, ska ändå bli ganska skönt. Har ju legat nästan varje dag på vårat kära ställe Orbaden i två veckor(!) Färg har jag också fått, till och med min tandläkare sa det, lustigt eller hur? hihi.
Efter att jag var på Orbaden idag så gick jag hem till DH för vi skulle laga lite mat och sen gick vi och mötte mange. Vi satt bara och pratade och man lyckas alltid skratta åt Manges skämt, tror att jag har dålig humor ibland.. Men jag orkade inte sitta där hela kvällen så jag gick hem och kollade lite på film ist. Sover ensam ikväll och det är ganska skönt men imorgon kommer nog Sara hit igen :) Min lilla flickvän som Mange sa idag haha.

Imorgon är det också torsdag och då blir det Orbaden igen. Och imorgon är det också bara en dag kvar tills mamma, Lillebror Linus och mormor kommer hem, längtar faktiskt efter dom men det är också förbannat skönt att dom är borta hihi.

Ingen data för F

Shit nej datan står inte högst upp på min lista nu, tycker att det är as jobbigt att knäppa igång den plus att det blir as hett i mitt rum.. Därför ska jag nu skriva klart lite snabbt sen stänga av den och gå ut och äta hallon som jag precis har plockat, muma!
Åkte till stranden idag igen, älskar det där stället! Fast vi låg bara där till två ungefär och sen drog vi oss hemmåt. Ikväll kommer Lillen och ska göra mig sällskap och jag hoppas att F & F ångrade sig i sista min så att dom också kan komma hit ikväll :)

Nej nu orkar jag inte sitta här nå mer, hejsvejs!

Måndag

Känns som att det var jätte längesen jag bloggade, haha. Men för att göra er lite uppdaterad så åkte jag till Falun igår, för att träffa pappa och mysa med Edwin :) Så idag åkte vi till lilltorpet och badade lite sen så bar det av hemmåt för jag skulle jobba på grillnatta. Så ikväll har jag jobbat på två ställen, känner mig stolt :) Mamma och Linus är borta så jag känner mig lite ensam i huset nu, hihi.
Men nu vet jag inte alls vad jag ska göra, kolla på teve en sväng kanske.
Puss!

Lördag

Kusin vilma fyller 2 år idag :)

idag sket vi i att åka till Orbaden, åkte med mamma och kerstin till Galven och det var as skönt där :)
Ikväll blir det cruising i Bollnäs, och alkohol med hoppas jag ;) höhö
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning.

HAN ÄR BÄST

BJÖRN ROSENSTRÖM var as bra! Men det är så iiriterande att det alltid är folk som knuffas! Jaja men så är det. Sova nu, Natti natti :)

BJÖRN ROSENSTRÖM

Äntligen hemma så nu är det bara att göra sig iordning inför festen! :D hihi. As taggad ;)
Måste kila och göra mig iordning innan lillen kommer, puss!

Sommarväder/Tandläkarn/BjörnRosenström

Idag är det kanon fint väder ute igen! Men jag kan tyvärr inte åka och bada och sola eftersom att tandläkarn väntar..  Men jag får ha så lite kläder som mäjligt på mig så kanske jag ändå får lite färg på mig när vi springer runt på stan, hihi.  Jag kommer hem vid halv sex ikväll och då är det bara att göra såg i ordning och börja festa! Jag som aldrig har sett Björn Rosenström ska få se han ikväll(!), Kommer nog bli as skoj ;)
Oj shit vad klockan tickar, måste göra mig i ordning nu.
Puss!

Riktig sommar!

Jag älskar det här vädret!
Har legat på Orbaden heeeela dagen och det är så jävla skönt. Men imorgon blir det ingenting sånt för då är det tandläkarn som gäller och sen på kvällen är det fest och Björn Rosenström!

Dejta kudden?

Nu ska jag dejta kudden igen, eller snart ska nog kolla på en film först :) Imorgon ska jag och the big V åka till Orbaden, hihi :) NattiNatti

SOLSOLSOL!

Lite brun blev jag idag! Hihi. Legat på Orbaden i nästan sex timmar, snacka om att det är skönt att vara där :) Hoppas på fin väder imorgon med så att jag kan bli lite mer bruuuun :D
Funderar på om jag ska ut och springa en sväng idag igen, var så skönt igår. Men vi får se.
=)

Nattinatti (S)

Nu har jag spelat sims hela kvällen, tiden går så fort då :) Men nu snart ska jag dejta kudden ;)
God Natt!

min dag.

Idag har jag varit jätte duktig, har faktiskt varit ute och sprungit! :D Stolt över mig själv faktiskt. Inte för att jag sprang så långt men det dög bra för mig nu i början :) Sen tränade jag lite hemma med när jag kom hem så nu känns det as bra :)
Diskade åt mamma också så nu blir hon nog glad, hihi :)
Har precis kollat på Desperata hemmafruar, as längesen jag såg det! Så nu måste jag nog äta någonting sen ska jag fortsätta spela lite sims ;) höhö.

Grattis Pappa :)

Idag fyller min bästaste pappa år :) Ålderna behöver vi inte prata om, hihi. Det är tur att han är ute och kör Lasse konserten för jag har inte hunnit köpt nåt till han :p

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog ut och gå en sväng :)


rubrik?

Gårdagen blev inte som planerad och jag varken kan eller vill prata om det men en sak är säker, ALDRIG MER! 
Men idag är nog dagen bättre. Jag ligger och kollar på film hemma hos Sara medanst hon duschar. :) Jenny och Britta ville att jag skulle komma till dom idag så det kanske jag gör :)
Nu ska jag kolla klar på filmen, Hejsvejs!

Vallsta bo, igen ;)

Ikväll ska jag och Lillen kolla på film och käka godis :) Det var as länge sen jag käkade godis, alltså lösgodis brukar oftast bli chips och dipp.. Så får vi se vilken film det blir, har några att välja mellan men det är gammla filmer så dom är ganska utnötta, haha. Så Sara och Göran kommer och hämtar mig snart så ska vi ner på by och handla och sen far vi till Vallsta, sover även där inatt :) 

 

God morgon

Shit vaknade kvart i två ungefär, fattar inte att jag sover så länge :p Så nu ska jag käka frulle och sen ta en dusch.  Sen idag visste jag tydligen igår vad vi skulle göra men nu har jag ingen aning, haha. Sånt som visar sig :p

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiho

Hemma hemma hemma, kanon kväll :D haha. Nu ska jag kolla på film med lillebror och hans kompis eller så ska jag lägga mig, :p
Nattinatti ;)

Lördag

Snacka om dåligt liv, sitter och dricker med mig själv haha. Men ikväll blir det nog Amanda och Lutten skulle jag tro :) Annars dricker jag ionödan :p Ska ta och höra av mig till henne snart, så måste jag fixa lite saker och dricka fort, om tre timmar sticker vi ju til Bollnäs :D Så det blir nog parken ikväll, hihi.
Puss!

EWELINA

Idag är det Ewelinas dag! Grattis på 17-års dagen ;)
Nu ska jag åka ner till Bollnäs och kolla när hon spelar brännboll :)

FREDAG 2

Nu var jag påväg att skriva ett inlägg, och vad det skulle handla om var saker som jag inte brukar skriva om. Mina känslor. Men tyvärr ni får inte reda på ett dugg, ni får inte ens veta vad för känslor det handlar om.
Men jajja nog om det, den här kvällen blev lugn. Gick och hälsade på morfar en sväng på kyrkogården. Måste ju berätta allt som har hänt under dom senaste veckorna jag inte har varit där. Han vet mest utav alla :)
Tre  Gossip avsnitt kvar och sen är det kung fu som gäller! ;)

Fredag

Varit på brännbollsyran idag, träffade fullaste Ewo ;) Men det blåste så mycket och det började regna så vi åkte hem. Så nu ska jag ta en liten titt på kung fu pandan eller forstätta kolla på Gossip ;)
Öhm ikväll ja vad händer då.. Inte en aning än, men nåt skoj ska det bli :D Imorgon ska vi festa, eller vi vill det iaf ;)

.

Nu har jag lagt in nya / gammla låtar på min mp3 och nu ska jag lägga mig i sängen. Jag vet visst låter det sjukt klockan är ju inte ens två. Men jag ska upp tidigt imorgon för det är ju bränbolsyran! :D

Nattinatti <3


Gossip Girl

Wiiiho jag älskar Gossip Girl!
Ikväll blev det bara en hemma kväll, kikar på Gossip och ska snart äta lite tror jag :) Sen ska jag komma på nåt att göra inatt när alla sover och jag ligger vaken och är hur pigg som hellst.. Måste verkligen köpa ett nytt tvspel!
ska fortsätta kolla på Gossip nu :)

Tidig morgon..

Det är hur tidigt som hellst och jag har redan hunnit tagit mig till Vallsta, enbart för Lillen skull. Vi ska åka till Gävle idag igen, haha vi är helt mongo men vafan. Inatt somnade jag vid fem Sara somnade vid tre. Fusk, jag vill också kunna sova.. Idag så kommer jag hem runt sex och då kanske jag ska ut och gå eller springa, måste börja röra på mig!  Ser ju ut som en boll snart, haha.

Hejsvejs!

Stackars lilla mig

Det är verkligen skumt med mitt ben, fan det måste försvinna snart börjar ju bli rädd.. Också är det nåt med min navel nu, den som äntligen har börjat blivit bra och nu kommer det nya problem. Det är även min vecka nu så jag dör nästan av värkar.. Inte för att det kanske är roligt att veta men ändå :p Hela jag kommer sluta i katastrof snart, haha!
Ja nu börjar det också bli kväller och jag har inte en aning om vad jag ska göra än, kanske tar ännu en myskväll med en film eller nåt sånt :p

God morgon

Nu har jag vaknat, fattar inte att jag sover så länge? :p haha. Ganska fint väder är det ute med men jag vet inte om det är orbadenväder, men vi får la se :) Öhm ikväll har jag ingen aning om vad som händer, nu är det en sån här dag när jag vill hitta på nåt så ikväll då jävlar haha :p

Ska kika om vi har någon god frulle hemma, hejsvejs!

Nattinatti

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och gått med jennifer i typ två timmar, så nu känns det ganska bra :) Ska lägga mig i sängen nu men jag vet inte vilken sida jag ska sova på? Den sidan som jag brukar sova på har jag as ont i, sov ju på golvet inatt och nu har jag skit ont när man tar där på.. Får se hur det löser sig, hihi
God Natt


usch

Usch för den här dagen, bakfull.. Fick sova på saras golv inatt och det var inte skönt, haha.
Ska nog vara med Lina idag, :) hihi.

dagen.

Idag åkte jag och lillen till Gävle, träffade  BästasteMarre på tåget med :D Pratade gammla minnen, haha alltid lika roligt ;) Men mindre roligt var det inne på stan, hittade ingenting bra! Köpte nytt smycke till naveln men staven är för kort(!), as irriterade.. Plus att jag hittade en present till Fördelsedagsbarnet EWO ;) Dock så fyller hon på Lördag, hihi.

ikväll så ska vi till Orbaden, troligtvis dricka om det löser sig annars blir vi bara där. Ska grilla åså med :) Så inatt sover jag i Vallsta igen, alltid lika bra! :D

Lillen

Sova hos Lillen inatt, så nu ska jag åka och träffa henne, Amanda och Madde :)
Hejsvejs!

.

Jag bloggar ganska mycket nu, inte för att jag har så intresanta saker att berätta men vafan det spelar ju ingen roll ;)
ska äta nu snart och sen ska jag och mamma åka och städa.. Sen efter det så måste jag göra någonting, typ ut och springa eller ut och gå. Jag måste bli trött i kroppen så att jag kan sova på nätterna..    

home

Hemma igen, var till Vallsta i någon timme :) Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra i x antal timmar, kommer ju inte kunna sova än på ett tag iaf :p

Regn Sol Åska

Riktigt skumt väder idag, först i morse var det jätte mycket moln och ganska kallt sen runt tre blev det kanon väder runt sex började det spö regna/hagla och självklart åska! hihi!
Jag tycker att åska är ganska mysigt, jag är inte precis rädd för den men jag tycker ändå inte om att vara ute när det smäller och lyser upp hela himlen. Men nu är iallafall det förbi så jag undrar vilket väder som kommer nu, sol igen kanske? :)
Ikväll vet jag inte vad jag har lust att hitta på, känner mest för att slappa tror jag. Riktigt trött i kroppen nu men vafan när jag ska sova kommer jag bli hur pigg som hellst.

Justja kalaset gick bra, Fredrik hade med sig sin nya hundvalp, Fiffi. Hur söt som hellst! Så hade han den andra hunden med med sig, Sissla. Tror att hon heter så :p Är lite rädd för hon, skrämde mig lite idag.. Som vanligt, händer nästan alltid. Men så är det att vara hundrädd, det här rädslan kommer då inte försvinna för mig. Inte än på några år iallafall.

Fiffi är den lilla svarta och Sissla är den stora :)

Fredag

Haha shit vilken sjuk kväll, jag lovar.
Först var jag och Lillen i Bollnäs på max och åt, åkte hem och sen var vi hos Mange :) Men den här gången hade va faktiskt lite kul, lite vatten krig och skit, fast jag var inte med i det men ändå :p

Ska försöka sova snart, ska upp tidigt ska ju fira storebror imorgon :)

God Natt

Sara och Elin :)

Sara väckte mig imorse, som vanligt haha. Så åkte jag Sara och Elin till Orbaden en sväng men vädret blev sämre så vi drog hem till Sara, käkade och snackade lite skit hihi.
Ikväll ska vi nog till Bollnäs, as sugen på MAX mat!
Dusch nu och sen en film tror jag :)

Fullt upp,

As varmt i mitt rum, så jag måste öppna fönstret men jag är rädd att det ska komma in äckel kryp då, fast det kanske bara är om det lyser här inne?
Jaja men ja nu kollar jag på One Tree Hill, Pratar med Sara i telefon och Mange bombar mig med sms. Fullt upp för mig här, haha!
Ska nog försöka sova snart med så att jag kanske kommer upp imorgon, haha.

God Natt :)

Sommar värme tack

Okej fint väder var det men vafan lite finare måste det bli!  Sitter nu med datan ute på altanen, pratar med Sara i telefonen och Linus spelar fotboll på gräsmattan med Jim :p Sara ska skicka lite bilder från igår, skit fina, kan lägga upp dom här sen :D Och självklart på min bdb, Fridaceder@bdb.

 Fjortisbild ;]
                                   
  

 

Fint väder?

Lite efter sju somnade jag inatt/imorse och vaknade upp helt otroligt av mig själv lite efter tolv. Kunde absolut inte sova inatt, var hur pigg som hällst!
Så nu vågar jag inte titta ut genom fönstret utifall det är fint väder, vissa av mina vänner är i Orbaden så jag antar att det är bra väder.

Nu ska jag käka frulle, kanske äta den ute?


FORNEBY

Myst nästan heeeeela dagen i Forneby! Först med Lina och senare kom Sara och sist kom Elin :)
As bra kväll med så jävla mycket skratt! ;)

Sova länge flickan?

Vaknade kl ett, vet inte varför jag sover bort dagarna men vafan gör det, inge fint väder ute iallafall..
Idag har jag inga planer på vad som händer, ska iallafall försöka få i mig frukost nu och sen ska jag göra mig iordning ( om jag orkar ), plocka ihop på rummet med, fan det blir stökigt på en gång haaha.  
Ska kila ner till köket nu och kolla vad mamma har handlat hem för något gott.

Justja på Lördag ska jag hem till faste, kl 12 suck vilken tid.. Ska fira storebror, han fyllde år i Maj men då var han i Turkiet så vi ska fira honom nu :) Så får jag se hans och Sofies nya hund, hihi.


filmfilmfilm

Det blev ingen Galven ikväll, kör på lite film ist :) Lika mys!

Har ingen rubrik.

Ikväll blir det nog att åka flotte med folket i Galven plus Lillen såklart :) Fast vi kör på att vara nykter så att vi kommer hem på natten, känner inte för att sova kvar :p Heeh.

Igår så var vi iaf uppe hos Mange med han Emil och Forskarn. Manges bröder kom också upp och dom är störtsköna, man skrattar väldigt mycket :p Haaha!
Tillslut så gick jag och Sara hem, fast det tog sin lilla tid eftersom att vi var trötta, mest Sara :p

Jag som älskar att sova på nätterna funderar starkt på att sluta sova, jag drömmer bara skumma drömmar och vissa gånger kan jag inte ens förklara dom. Mår lika dåligt varje dag när jag vaknar.. Sjukt jobbigt. Så om jag inte slutar drömma mysko drömmar så lägger jag sovadet på hyllan. :p

BÄST

Lillen är verkligen helt otrolig, fan rädd för en gräsklippare och höll på att hoppa upp i famnen på mig. Jag säger då det helt otroligt HAHAHAHA!
Men hon är bäst!


EWELINA!

Den här dagen började med att Sara väckte mig, som alltid! hah :D Sen efter en stund ringde käraste Ewepewe och frågade om jag hade lust att gå ut och gå, självklart hade jag det! Så vi gick i en timme och sen hamnade vi hemma hos henne för hon skulle packa osv.  Med det var en riktigt bra morgon, tror att jag måste börja ta en promenad varje morgon :)

Vid midnatt inatt bestämde jag och Forskarn att vi skulle ta en nattpromenad, kändes som att vi gick runt hela Arbrå haha. Vid två kom Viktor och umigcks med oss. Jag säger då bara det sjuka grabbar, sjuka! Haaah men jag älskar dom :D
Vid fyra kom jag hem så idag är jag riktigt trött så ikväll blir det säkert en slapp kväll igen, känns skönt.




Sara & Mig.
Sista april 2008

Fredag del 2

Jaha, världens lång tråkigaste fredag? Jag blev så rastlös att jag började sparka boll mot hundkojan (bor ingen hund där) haha snacka om tråkigt :p
Nä nu ska jag kolla på OC. <3

SUNDSVALL / HUDIKSVALL

Igår var det en as bra dag! Började med att Sara lurade i mig i tre olika karuseller, seriöst jag har aldrig skrikit så mycket som jag gjordeoch kände mig jätte löjlig som gjorde det medanst Sara satt och skrattade åt mig haaha.
Sen så kollade vi på Adam Tensta - Hans Dj är het, på ganska långt håll iallafall. Sen kollade vi på hardcore superstar.

Magnus Uggla skulle börja spela kl 23.00 på stora scenen men vi stod där redan kvart över tio, snacka om att man hade ont i fötterna.. Men vi hamnade ju på as bra platser längst fram! Det kom bara mer och mer folk och självklart så började dom puttas! Jag och Sara tryckte tillbaka för hon hade bestämt att ingen skulle få flytta oss från våra platser. Till slut så fick vakterna lyfta över oss, tror att Sara blev lite arg över att jag hoppade över men vi hade säkerligen blivit mosad av dom där tjockisarna! ;D haha! Men vi såg iallafall klart på konserten fast lite längre åt sidan.

Efter Uggla gick vi och kollade på slutet av millencolin (!) sen så åkte vi mot Hudik. Jag och Sara skulle dela på en 90 säng och det gör ajg aldrig om! Så jävla varmt, haha.

Så klockan åtta imorse klev vi upp, det var inte roligt. Sen tog vi bussen vid nio till stan och letade oss till rättegången som vi skulle på.

Så nu är vi hemma igen och ikväll vet jag inte vad det är som händer, sånt som visar sig :)

öhm rubrik? näva.

Det är as fint väder ute och jag sitter inne. Men det är bara för att jag ska åka till Lillen snart och vid tre skulle vi dra oss mot Sundsvall, kasnke skulle stanna till i Hudik med. Shit jag gruvar mig redan för vovven.. Är ju så jävla hundrädd..  Men det ska nog gå bra, det brukar göra det :)
Jag undrar om jag ska åka ner på byn och ta ut lite pengar så har jag det gjort så drar jag mig till lillen efter det :) Kommer hem imorgon igen, och då hoppas jag att vi har ett jävla FLYT! WOOOHO!


MU <3

Imorgon (3/7-08) kl 23.00 på stora scenen i Sundsvall, MAGNUS UGGLA! Hihi jag längtar suuuper mycket och det ska bli as roligt!
Sover i Hudik hos Saras moster Jessica och på fredag ska vi kolla på rättegången.
Kommer bli skumt att sätta min fot där inne av flera anledningar.. Men på fredag kommer det gå bra, vi ska inte behöva säga Fan, jävla oflyt hela tiden.

Ska kolla klart på O.C nu och sen ska jag sova, eller försöka iallafall. Ska vara uppe med tuppen imorgon.

RSS 2.0