Julskyltning/Dansuppvisning

Idag är det dansuppvisning och mitt knä är mycket bättre men vad är det som händer då? Jo vädret är piss, snöa imorse och nu typ regnar det.. Hoppas att det blir bättre senare :) Men innan det blir Bollnäs så ska jag städa mitt rum lite, hjälpa mamma med gardiner och ljusstakar sen kommer E.Paai hit och ska kolla in huset som hon inte har gjort än(!) (Visst är det tragist, har bott här sen februari.) sen blir det Bollnäs, ska vara där klockan två för att träna lite osv. Jag börjar faktiskt bli nervös nu.. Har inte gjort en dansuppvisning sen jag var 6/7? Och då var det jazzdans hahah men det här kommer nog gå bra :)

Det är ju också julskyltning och klassen skulle ju stå och sälja fika men tyvärr så verkar det inte som att det blir nåt eftersom att vi inte har fixat ett bord och inte planerat om vilka som ska stå.. Men jag gör som Sofie tar med mig lussebullarna till Bollnäs så får vi se vad som händer med dom, hoppas att det blir av iallafall vi kan ju behöva lite mycket pengar om vi ska åka utomlands i trean :)

Fortsätta med städningen nu, E.Paai kommer om ca två timmar.
Puss!


Lördag

Kvällen hos Fanny var helt okej :) Fast när vi skulle gå hem hände det en liten halvstor olycka.. Jag Sara och Karro skulle gå hem från Fun, vi gick vid järnvägen och där är det stora stenar vem rammlar inte rätt över en sten? Jo självklart jag!.. Jag gjorde illa mitt högra knä och hade lite små panik både inatt och idag, jag har ju dansuppvisning imorgon och jag har lyckas gjort illa mitt knä, självklart blir man lite orolig om man kommer kunna vara med eller inte. Men idag har jag gått väldigt mycket i Söderhamn så nu är knät mycket bättre så det kommer nog gå bra imorgon :)
Som sagt, idag var jag i Söderhamn med Saras familj :) Skulle kolla efter skor men den turen hade vi ju inte heller.. Men en julklapp blev det iallafall så nu måste jag bara slå in den.
Ikväll så blir det nog bara en lugn hemma kväll så att jag är pigg tills imorgon :)

Haha och tack till Lillen som stod ut med en liten ledsen/arg Frida. Du är bäst <3

Puss!


halvsovande

Nu är tredje veckan avklarad på Arbråskolan och en vecka kvar nu bara.. Vill inte tillbaka till Bollnäs!´
Den här dagen har iallafall gått bra och fort! Så nu har jag varit hemma i en timme och bara legat i soffan är så otroligt trött.. Så jag ska vila lite så att jag är pigg tills ikväll när vi ska till Fanny :) Sen imorgon blir det Söderhamn med Sara och hennes familj :)

För bara en pytteliten stund sen så fick jag skit ont i gommen.. Det gör så jävla ont men jag hoppas att det går över för jag tänker då inte käka nån tablett, aldrig! Och när lillebror kommer hem så ska jag få masage, skönt!
Två dagar kvar till uppvisningen..

Puss!

.

Jag vet, dålig uppdatering men jag orkar inte sitta vid datan plus att den fortfarande är lite cp..
- Igår så var jag iallafall men Lillen på travet, roligt att se faktiskt dock lite kallt :p
- Ikväll så var vi till Bollnäs på kris. Kikade på film oså :) Så nyss bakade jag och mamma lussekatter, två st blev skiiiit stora hihi!
- Fredag imorgon och då ska vi hem till Fun, mys!

Puss!

tummen upp!

Kom nyss hem efter sista dansträningen innan uppvisningen på söndag, kommer bli rikitgt nice det här! Höhö. Tränade en halvtimme längre så jag och E.Paai drog oss till sporthallen för att kolla på lillebrors innebandy match :) Så nu när jag kom hem hade jag fått ett brev från bästa vän, ett jätte fint kort på piast och på hennes grav. Självklart så ramar jag in det!
Nu ska jag göra mig iordning för teven, Puss!

isbit

Denna dag började men att jag följde med min kära mamma till Bollnäs och hjälpte henne att städa lite. Usch det är så jävla drygt att göra det men ibland så måste hon få lite hjälp, hon kan inte göra allt själv. Mamma du är bäst! Sen så var jag ner på sporthallen för det var badminton där och sen blev det bio Rallybrudar med Lillen Fille Karro och Bea, störtskön film! Efter det så åkte vi till Vallsta och fick oss lite skratt hahha. Självklart så började vi skrämma upp oss själva, blir alltid så men lite läskigt var det :p Satt hemma hos Sara lite och håll bokstavligen på att frysa sönder om fötterna.. Tygskor är det inte väder för nu!
Bea och jag åkte nattbussen hem och nu sitter jag här, ska kolla på en film tror jag och mysa ner mig i sängen.

Tack för ikväll tjejer!
God natt.


VINNST!

10-4,
inte dåligt BOLLNÄS!

Match dax!

Om ca en timme drar jag mig mot Bollnäs och upp mot sävstaås!
 Bollnäs - Gripen
19.00

Onsdag

Efter praktiken idag så drog jag mig mot Vallsta, gick till Piast grav och tände ett ljus. Det är så hemskt..
Träffade också på nya hästen och han är ju ganska speciell om man säger så hah. Plus att jag är skit rädd för han, men det var ju inte så ovanligt.

Ikväll blir det bara att sitta framför teven.. Träna lite måste jag också göra, på dansen och annat, ska komma i form nu :)

Panik?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag får seriöst psykbryt på min jävla data!!! Snart åker den ut genom föstret helt klart! ÅH JAG FÅR PANIK!!!  Små sjuk är jag också, snorig och har en jävla hosta fast idag var den mycket bättre och det tackar jag för.
- Dansade idag också, gick väl ja inte vet jag ganska bra tror jag vissa saker som jag verkligen måste öva på så att dom sitter till nästa vecka för då är det sista träningen(!) innan uppvisningen. Bra grupp har vi också, nöjd med den! :D 

Snart Desperata hemmafruar!
(Känner mig lite som en sån också..)

...

För mycket saker har hänt i helgen.. En ny vecka kommer sitta fint, hoppas jag på.
Säkerligen så blir det inte tandläkarn imorgon för jag hostar så fruktansvärt mycket, men det är bara att hoppas att det blir bättre imorgon.

God Natt.

Syskona Ceder sjuka i Falun..

Söndag igen och jag har blivit sjuk.. Hostar och snorar hoppas att det är bättre imorgon för då är det tandläkarn som gäller. Är också i Falun idag, tänkte passa på att mysa med lillebror lite när jag och pappa ändå ska till Gävle imorgon, så är han sjuk den lille rackaren.. :(
- Är fortfarande tagen sen igår, usch va hemskt det var.. Eller är..
- Match ikväll också Bollnäs - Hamarby. Tyvärr så missar jag den.

Affärn nästa!

;(

Nu vill jag att den här dagen ska vara slut!
En utav dom värsta sakerna jag har sett och varit med om.. och att se min bästa vän sådär.. Orden och bilden går runt i mitt huvud, vill att dom ska försvinna nu.
Som dina systarar sa, ditt liv är förstört nu men jag finns här för dig Sara <3
R.I.P
Piast Johansson*

15/11-08

Igår avslutade jag min första vecka på arbråskolan bara tre veckor kvar nu och jag trivs bra som fan! Sen blev det tranan men Fille Fanny Bea Karro Lina Än och Frida, Lillen var också med på förfesten men sen åkte hon iväg på egna äventyr :) Tranan var väl ganska roligt, ibland iallafall :) Blev väldigt sent när jag kom hem men vafan.

Idag/ikväll kanske jag drar mig till Sara och käkar pizza och myser med henne lite, hon kan behöva det nu :)

.

Vissa saker är bara för svårt.. Jag orkar inge mer..

Bollnäs - SAIK

Min data har bestämts sig för att göra mig förbannad i två dagar nu!!! Jävla skit saker..
- Idag är det ett år sen, tänk va tiden går fort..
- Ikväll är det också bandy, äntligen! Lillebror ska tydligen också dit och det tycker jag inte om men jag får väl vänja mig antar jag. Taggad tills ikväll iallafall och vi ska ha vinst! hihi.
 
Puss!


Toppen dag :)

Praktiken går bra, har så snälla barn på avdelningen :) Slutade runt halv fyra idag och då blev det att ta bussen till Bollnäs för att dansa lite, kommer nog bli en riktigt snygg dans tror jag och idag hade vi det ganska roligt faktiskt när vi skulle öva steg eller vad man ska kalla det, jag slipper nog iallafall :D
- Efter dansen så gick jag Ewe och hennes klasskompis plus Britta på Lejonkungen, hur bra som hellst och mycket skratt blev det med! hihi.
- Efter Lejonkungen så bar det av till sporthallen för att hämta lillebror och då fick jag min födelsedagspresent av Ewo, ett stort tack! Kommer vara till stor andvändning och det märks att tjejen känner mig väl ;) höhö.

Men nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig, är så trött..
Imorgon blir det bandy med Henke Magnus och Jens ;)

Puss!

Världens bästa humör

Så irriterande, funkade inte att skriva i bloggen igår..
- Men idag så har jag iallafall haft min första dag på APUn, gud vilka söta barn jag har på avdelningen! Också sprang jag och Adde runt i vita huset och fan vad jag eller vi saknar det där stället! Träffade Leffe med, han sa att han saknade mig, hahhaahah.
Har också fått bra arbetstider 08.15-15.30 (senast) så det känns ju kanon, plus att jag kan ha lite koll på lillebror nu under fyra veckor så det känns också väldigt bra :)
- Imorgon så blir det dans och på onsdag så är det BANDY!  Bollnäs - SAIK, spelar vi lika som på dex så kanske det blir en vinst för giffarna!
Nu är jag glad igen när säsongen börjar, blir nog att åka ner till uppsala och kolla på dom den 26 med så sussar jag hos Äm i Gävle och får åka skittidigt för att inte komma försent till Arbråskolan dagen efter, hihi.

Puss!

jahapp.

Fyfan.. Första bandy matchen och vi förlorar mot Villa med 4-1.. Känns förjävligt!
- Ikväll så blev det film och idol hemma hos elefantEmma, mysmys! Hon hade också en jätte söt liten hund, eller ja den var ju faktiskt skit stor men ändå. Och jag var nästan inte rädd för han, stolt!
Tack för en mys kväll tjejer!

Blodbad med tårar..
- Jag älskar dig och det vet du!


Rubrik saknas..

Lunchrasten började med att Modd kastade en snöboll, rätt i Dennis nacke och hon fick självklart till baka plus att hon halkade. Ett gott skratt ;) Maten var som vanligt, äckligt. Vi borde ringa Bert Karlsson och vara med i det där teve programmet så kanske vi kunde få riktigt mat! 
- Igår kväll så umgicks jag lite med J.Larsson och Tom, var på gårn och spelade GH och självklart så var jag sämst fast jag bara skulle trycka på EN knapp, hah. Helt stört. 
- Men ikväll så blir det filmmys i Ovanåker hos fröken elefantEmma med B & J plus E såklart. Sen blir det slaggning hos B hihi. 
- Denna sista skoldagen innan APUn avslutar jag med ett matteprov, nu jävlar ska jag klara det! 

Puss!

redan kväller?

Tiden rinner iväg så jävla fort.. Klockan var ju nyss tjugo i fyra men nu är den halv sex! Jag tycker att tiden gick skitfort förra året men inget år slår det här. Snart är veckan slut igen sista veckan innan APUn, sen blir det att slippa skolan i 4 veckor ska bli skönt! :D
Gjorde som sagt prov idag och jag hade inte alls pluggat bra men det var nog det enklaste prov jag har gjort, hoppas att jag drar till mig ett VG börjar bli trött på G nu.
Ja denna kvällen består nog av SvenssonSvensson och Greys anatomy, jag och B funderar också på att ha SvenssonSvensson maraton i helgen, jag bara love it!

Puss!

hatar rubriker

Idag så var klassen och kollade på ES07. Dom var skit bra, nån olycka hände men det var ju inte premiär :) Så vi fick sluta tidigare idag igen skönt. Sen så blev det dans, har kommit en bit på den nu och snart är det dags för uppvisning.
Plugg måste också göras ikväll.. prov imorgon.. Men en lycka är att Desperata hemmafruar börjar om tio min!

Imorgon kommer Mellis tillbaka till skolan igen, hihi :)

*/

Jag bara älskar min nya stora sjal! Väldigt värt att köpa den.
här är mina nya byxor och min nya älskling,


Dans imorgon igen och jag har äntligen hittat låten! :D
God natt, :)

shopping.

Jag bara älskar måndagar när vi slutar så tidigt! Efter skolan så blev det en runda på stan med Modd :) Blev ett par byxor och en sjal, as nöjd! Så bra att man får lite pengar när man fyller år, hihi. Lägger nog upp bild på kläderna senare för nu blir det lite Svensson svensson och sen lite plugg..

Söndag..

Tänk, nu har jag varit i Edsbyn två gånger på en vecka, helt otroligt. Fast idag så var det ingen bandy final utan innebandy matcher :) Lillebror spelar så då åkte jag och mamma och kollade, duktiga så killar är dom haha. Jag som skulle städa idag men jag får göra det en annan dag.
Imorgon är det äntligen skola igen :D
Men nu börjar äntligen teven!

Lördag

Nu är det fint väder ute, sol och snö! Bättre blir det inte. Och jag ska ta en promenad till moffa, behöver prata lite. Sen ska jag och mamma köpa morötter och dipp! mumma! Hoppas att det är någon bra film på teven ikväll så att jag får någonting att göra, Sara är ju sjuk! :p

Puss!

RSS 2.0